Fotvård

Halsoterapeuten.se © 2009-2019 • Privacy Policy • Terms of Use

ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

KL 09:00 - 19:00

 

LÖRDAG och SÖNDAG

KL 12:00 - 15:00

 

 

Telefon: 0700-929 626

 

Internetbokning

 

 

Fotvård

 

Unna dig en skön behandling och få bort torr hud och förhårdnader. Fötterna bär hela kroppen och behöver din omvårdnad. Fotvård förebygger också smärta, snedbelastning och andra problem. Jag har gått kurs i Medicinsk fotvård (Diabeteskurs för fotterapeuter) på Akademiska sjukhuset i regi av Region Uppsala.

 

Jag erbjuder Klassisk fotvård, inklusive fotmassage - 60 minuter (590:-) med fotbad, klippning, filning av naglar, nagelbandsvård med vaselin samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Filning med fil + fotkräm och/eller med maskin för lenare hälar ingår i behandlingen. Tjocka naglar kan jag slipa ner om det önskas. Jag kan även mjuka upp hälsprickor samt slipa naglar vid lätt nageltrång. Slutligen tvättar jag dina fötter med varma handdukar, torkar och avslutar behandligen med en avslutande oljemassage.

 

Om du istället för massage vill ha lackning av naglarna väljer du Klassisk fotvård, inklusive lackning (650:-). Medtag öppna skor/sandaler.

 

Om du enbart vill ha en behandling av dina naglar utan massage så finns Nagelvård Klippning/slipning - 30 minuter (390:-) som innehåller fotbad, nagelklippning och filning. Jag kan göra lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Jag avslutar med inoljning av fötterna.

 

För pensionärer har jag en behandling, Seniorfotvård, Pensionär, inkl fotmassage - 60 minuter (480:-), med fotbad, klippning, filning av naglar, nagelbandsvård med vaselin samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Filning med fil + fotkräm och/eller med maskin för lenare hälar ingår i behandlingen. Tjocka naglar kan jag slipa ner om det önskas. Jag kan även mjuka upp hälsprickor samt slipa naglar vid lätt nageltrång. Slutligen tvättar jag dina fötter med varma handdukar, torkar och avslutar behandligen med en kort oljemassage.

 

Om du också vill ha lackning av tånaglarna kan du istället beställa Seniorfotvård, Pensionär, inklusive lackning (580:-). Medtag öppna skor/sandaler.

 

Obs! Har du friskvård, ePassi eller ActiWay gå till Friskvård-fliken för att se behandlingar och priser.