Friskvård

Halsoterapeuten.se © 2009-2019 • Privacy Policy • Terms of Use

ÖPPETTIDER

 

MÅNDAG - FREDAG

KL 09:00  - 19:00


LÖRDAG och SÖNDAG 

KL 12:00 - 16:00Telefon: 0700-929 626


InternetbokningFriskvård


Om du har friskvård, ePassi, Friskvårdkuponger, ActiWay eller FriskvårdsChecken kan du använda för följande behandlingar.


Friskvård - Ansiktsmassage


Friskvård - Ansiktsbehandling, 60 minuter (590:-)  är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar. I behandlingen ingår förutom ansiktsmassage även massage av huvud, nacke och axlar.


Det finns även en kortare ansiktsbehandling, Friskvård - Ansiktsbehandling, 30 minuter (380:-). Samma behandling men endast en halvtimme.Friskvård - Fotvård


Friskvård - Klassisk fotvård, 60 minuter (670:-) med fotbad, klippning, filning av naglar, nagelbandsvård med vaselin samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Filning med fil + fotkräm och/eller med maskin för lenare hälar ingår i behandlingen. Tjocka naglar kan jag slipa ner om det önskas. Jag kan även mjuka upp hälsprickor samt slipa naglar vid lätt nageltrång. Slutligen tvättar jag dina fötter med varma handdukar, torkar och avslutar behandligen med en avslutande oljemassage.


Det finns även en kortare, enklare fotvårdsbehandling utan fotmassage, Friskvård - Nagelvård, 30 minuter (470:-) som innehåller fotbad och nagelklippning. Jag avslutar då med inoljning av fötterna. OBS! Ta bort gammal lack innan besöket.Friskvård - Massage


Jag har en massagebehandling för trötta ryggar, spända axlar och ont i huvudet, Friskvård - Massage Huvud, nacke och ländrygg, 60 minuter (640:-). Innan själva massagen tvättar jag dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage för extra välbefinnande. Sen följer en en massagebehandling där du ligger på bänk. Behandlingen kan utformas individuellt enligt dina behov och önskemål.


Behandlingen finns även i en halvtimmesvariant med massage på bänk, Friskvård - Massage Huvud, nacke och ländrygg, 30 minuter (395:-).


Oljemassage är en mjukare form av massage med olja. Friskvård - Oljemassage, 60 minuter (640:-) är en avslappnande spamassage. Jag tvättar dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage innan själva oljemassagen. Det är en  stressreducerande och cirkulationshöjande behandling med doftfri olja.


Slutligen kan du välja en aromamassage-behandling. Friskvård - Aromamassage, 60 minuter (640:-) Det är en avslappnande massage. Här kan du välja olika eteriska oljor som har olika effekt på behandlingen. Även här tvättar jag dina fötter innan själva aromabehandlingen med varm handduk samt ger en kort fotmassage för extra välbefinnande.


Friskvård - Lavasten Massage, 60 minuter (740:-) är en behandling med varma lavastenar som bygger på gammal orientalisk filosofi och gör att värmen snabbt går ner i musklerna och är därmed effektivt för att avlägsna spänningar och stress. Den är speciellt bra för dig som har har besvär med muskelspänningar, dålig blodcirkulation eller bara vill varva ner och slappna av.


Lavastenmassagen börjar med kortare oljemassage. Själva massagen börjar sen med att jag värmer händerna på lavastenarna och masserar. När sen stenarna har rätt temperatur så använder jag dom till massagen. Efterhand läggs stenarna ut på de ställen som blivit masserade och jag tar nya varma stenar och fortsätter massagen. Jag börjar massera rygg, sen ben, armar och fötter. Slutligen lätt avslutande massage av ansikte.


Lavasten Massage är inte lämpad om du är gravid, har hjärtproblem eller diabetes.OBS! Ingen drop-in vid massagebehandling. Massage måste bokas online via BokaDirekt minst 24 timmar innan behandling.