Massage

Halsoterapeuten.se © 2009-2015 • Privacy Policy • Terms of Use

ÖPPETTIDER

MÅNDAG - FREDAG

KL 09:00 - 19:00

 

LÖRDAG

KL 12:00 - 16:00

 

 

Telefon: 0700-929 626

 

Internetbokning

 

 

Massage

 

Jag har en massagebehandling för trötta ryggar, spända axlar och ont i huvudet, Massage Huvud, nacke och ländrygg - 60 minuter (500:-). Innan själva massagen så tvättar jag dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage för extra välbefinnande. Sen följer en massage på bänk och efter en kort stunds vila så kan du fortsätta ryggmassage sittandes på golvmadrass. Vill du istället fortsätta på bänken så går det också bra. Behandlingen utformas individuellt enligt dina behov och önskemål.

 

Behandlingen finns även i en kortade halvtimmes variant med massage på bänk, Massage Huvud, nacke och ländrygg - 30 minuter (300:-). Den börjar också den med fottvätt med varm handduk och lite fotmassage.

 

Oljemassage är en mjukare form av massage med olja. Oljemassage - 60 minuter (500:-) är en avslappnande spamassage. Jag tvättar dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage innan själva oljemassagen. Det är en stressreducerande och cirkulationshöjande behandling med doftfri olja.

 

Slutligen kan du välja en aromamassage-behandling. Aromamassage - 60 minuter (500:-) Det är en avslappnande massage. Här kan du välja olika eteriska oljor som har olika effekt på behandlingen. Även här tvättar jag dina fötter innan själva aromabehandlingen med varm handduk samt ger en kort fotmassage för extra välbefinnande.

 

Enkel massage, massagedyna - 15 minuter (100:-) Detta är en kortare avslappnande behandling där du sitter på en massagedyna/stol. Välj mellan Shiatsu- och rullande massage, med eller utan nackmassage. Du kan även välja detta som tillägg till annan behandling. Priset är då 50 kronor.

 

OBS! Ingen drop-in vid massagebehandling. Massage måste bokas minst 24 timmar innan behandling.

· Ger psykisk och fysisk avslappning.

 

· Muskelspänningar och smärta minskar.

 

· Ökad utsöndring av hormonet Oxitocyn betyder lugn och ro.

 

· Ökar utsöndring av hormonet Endorfin som sänker stresshormonet Kortisol.

 

· Töjer muskulaturen.

 

· Ångest och oro minskar