Massage

Halsoterapeuten.se © 2009-2019 • Privacy Policy • Terms of Use

ÖPPETTIDER

 

MÅNDAG - FREDAG

KL 09:00  - 19:00


LÖRDAG och SÖNDAG 

KL 12:00 - 16:00Telefon: 0700-929 626


InternetbokningMassage


Jag har en massagebehandling för trötta ryggar, spända axlar och ont i huvudet, Massage Huvud, nacke och ländrygg - 60 minuter (560:-). Innan själva massagen tvättar jag dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage för extra välbefinnande. Sen följer en en massagebehandling där du ligger på bänk. Behandlingen kan utformas individuellt enligt dina behov och önskemål.


Behandlingen finns även i en kortade halvtimmesvariant med massage på bänk, Massage Huvud, nacke och ländrygg - 30 minuter (360:-).


Oljemassage är en mjukare form av massage med olja. Oljemassage - 60 minuter (560:-) är en avslappnande spamassage. Jag tvättar dina fötter med varm handduk och ger en kort fotmassage innan själva oljemassagen. Det är en  stressreducerande och cirkulationshöjande behandling med doftfri olja.


Slutligen kan du välja en aromamassage-behandling. Aromamassage - 60 minuter (560:-) Det är en avslappnande massage. Här kan du välja olika eteriska oljor som har olika effekt på behandlingen. Även här tvättar jag dina fötter innan själva aromabehandlingen med varm handduk samt ger en kort fotmassage för extra välbefinnande.


Enkel massage, massagedyna - 15 minuter (100:-) Detta är en kortare avslappnande behandling där du sitter på en massagedyna/stol. Välj mellan Shiatsu- och rullande massage, med eller utan nackmassage. Du kan även välja detta som tillägg till annan behandling. Priset är då 50 kronor.


OBS! Ingen drop-in vid massagebehandling. Massage måste bokas online via BokaDirekt minst 24 timmar innan behandling.


Obs! Har du friskvård, ePassi eller ActiWay gå till Friskvård-fliken för att se behandlingar och priser.

· Ger psykisk och fysisk avslappning.


· Muskelspänningar och smärta minskar.


· Ökad utsöndring av hormonet Oxitocyn betyder lugn och ro.


· Ökar utsöndring av hormonet Endorfin som sänker stresshormonet Kortisol.


· Töjer muskulaturen.


· Ångest och oro minskar