Friskvård

Halsoterapeuten.se © 2009-2023 • Privacy Policy • Terms of Use

ÖPPETTIDER

 

MÅNDAG - FREDAG

KL 09:00  - 19:00

(Lunchstängt: Kl 13-14)


LÖRDAG 

KL 12:00 - 16:00Telefon: 0700-929 626


InternetbokningFriskvård


  Om du har friskvård, ePassi, Friskvårdkuponger, ActiWay eller FriskvårdsChecken kan du boka någon av följande behandlingar.  Friskvård - Ansiktsmassage


  Ansiktsbehandling, 60 minuter (620:-)  är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar. I behandlingen ingår förutom ansiktsmassage även massage av huvud, nacke och axlar.


  Det finns även en kortare ansiktsbehandling, Friskvård - Ansiktsbehandling, 30 minuter (420:-). Samma behandling men endast en halvtimme.
  Friskvård - Fotvård


  Fotvård, 60 minuter (660:-) med fotbad, klippning, filning av naglar, nagelbandsvård med vaselin samt behandling av torr hud. Filning med fil + fotkräm och/eller med maskin, Lättare behandling av nageltrång. Slutligen tvättar jag dina fötter med varma handdukar, torkar och avslutar behandligen med en kortare fotmassage.


  OBS! Ta bort gammal lack innan besöket. Borttagning av gammal lack medför extra kostnad.
  Friskvård - Lavastenmassage


  Lavasten Massage, 60 minuter (810:-) är en behandling med varma lavastenar som bygger på gammal orientalisk filosofi och gör att värmen snabbt går ner i musklerna och är därmed effektivt för att avlägsna spänningar och stress. Den är speciellt bra för dig som har har besvär med muskelspänningar, dålig blodcirkulation eller bara vill varva ner och slappna av.


  Lavastenmassagen börjar med kortare oljemassage. Själva massagen börjar sen med att jag värmer händerna på lavastenarna och masserar. När sen stenarna har rätt temperatur så använder jag dom till massagen. Efterhand läggs stenarna ut på de ställen som blivit masserade och jag tar nya varma stenar och fortsätter massagen. Jag börjar massera rygg, sen ben, armar och fötter. Slutligen lätt avslutande massage av ansikte.


  Lavasten Massage är inte lämpad om du är gravid, har hjärtproblem eller diabetes eller liknande besvär. Om du är osäker kontakta läkare innan besöket.  OBS! Ingen drop-in vid massagebehandling. Massage måste bokas online via BokaDirekt minst 24 timmar innan behandling.